søndag den 5. oktober 2014

Homecoming week!

Nu er homecoming week så overstået, hvilket den gjorde for en uge siden, og det var så sjovt! -

Vi startede ud med at tage på shopping weekenden inden for at finde en en kjole til både Claudia og jeg (jeg skulle også købe nogle sko). Så vi kørte til Murfreesboro, som er den storby, vi normalt kører til. De havde et kæmpe stort mall med en masse butikker. Mall'et var udendørs, så man havde ikke mulighed for at gå indenfor mellem butikkerne. Jeg fandt hurtigt min kjole og fik også købt mine sko, men Claudia var et andet problem, da de ikke havde den kjole, hun ønskede i hendes størrelse - øv! Vi tog også et smut på Chick-fil-a, for sådan shopping gør en sulten, og det var super god kylling vi fik dér! Herefter stod den på mere kjole-kigning, og endelig fandt hun en kjole - ikke helt hvad hun havde skudt efter, men vi var alle ved at gå lidt døde efter 6,5 times shopping...

De skrev navneskilte ude foran ens prøverum flere steder, og her måtte både Claudia og jeg ud i at stave vores navne, hvorefter damerne i butikkerne blev helt glade, når de efter at have stavet det 14 gange for dem selv kunne, stave vores navne uden fejl :) 




Ved enlig ikke helt hvad homecoming week er til for, men det er en uge hvor man klæder sig ud hele ugen, og alt i alt bare har det sjovt! Vi havde følgende dage:

Mandag: Band/artist day
Tirsdag: Twin day - man skulle klæde sig ud som om man havde en tvilling
Onsdag: Wicked hat day - normalt må vi ikke have hatte på, men i dag havde vi lov til at have alle former for skøre hatte på. Flere havde en masse Burger King kroner med og delte dem ud, så alle havde en hat
Torsdag: Striped day - Alle bar striber den dag
Fredag: Go red raiders! - rød og sort (vores skolefarver - juniors skulle have rød på)

Fredag lavede vi ikke rigtig noget skolerelateret men havde bare en fest hele dagen - vi mødte ind til vores 1. periode som var 30 minutter lang (hvor vi lavede nada), så gik vi til en koncert i gymnastiksalen med et band, der hed Spencer's Own. De var faktisk rigtig gode, men måske lidt får cheesy efter min smag, men sådan er vi jo så forskellige. De havde også et anti-mobbe tema/alle-er-smukke-tema, så lidt skolerealeteret var det alligevel. Så havde vi homeroom og så gik vi til et pep-rally, vildt sjovt, kan ikke få nok af deres peprallys (dog vandt seniors igen, som de mest engagerede og heppende, vi må se at slå dem!) Herefter havde vi så frie tøjler, og der var en masse aktiviteter. De forskellige klubber havde deres egne boder, hvor de solgte eller havde forskellige aktiviteter. Spanish club solgte cupcakes, art club havde ansigtsmaling, der var improvisations-opvisning fra teaterholdet etc. Der var så meget mad, er du gal, jeg endte med at føle mig klam, da jeg kom hjem! Delte både nogle nachos med Claudia, spiste fried-oreos (de smager fantastisk, skal det siges!!), is mellem to cookies og så noget mere is, og en cupcake - pyha. Og så havde vi ikke engang cross country træning den dag, haha. Der var også et bilshow, battle of the bands, film, floats og en masse andet - så sjovt! Hefter tog vi hjem med skolebussen, og så slappede vi ellers bare af, tog et bad og gjorde os klar til at tage til vores homecoming football game. Claudia og jeg så 1st og 2nd quarter, og gik i halvlegen for at tage hjem og gøre os klar til vores dance der startede kl. 9:30. Da vi kom til skolen var kampen stadig igang, så vi hørte slutningen over radioen, og vi endte med at vinde 24-21 over Stone Memorial. Jubi! (Vi havde endnu ikke vundet en eneste kamp denne sæson, så var ekstra dejligt at det blev ændret til vores homecoming game!)




Det hele blev afholdt i vores cafeteria og vores tema var boardwalk, som kan siges at være en havne/strande promenade. Der var musik og snacks, og det hele var rigtig hyggeligt, hvor jeg hang ud med nogle af mine venner og også fik snakket med nogle nye. Men der er kilometer til forskel i mellem hvordan amerikanerne danser og hvordan danskerne danser! Det hele var 'twerking' og 'grinding' og til mennesker der ikke ved hvad det er - google det! Dirty dancing is real, haha! Det var også sjovt at se piger i deres fine knælange kjoler kommen ind i cowboy-støvler og høre coutnrymusik blive spillet til dancen. Som nogle siger, så er Manchester redneck-city, haha. Noget som også var lidt anderledes var at de havde et par fællesdanse. Man kan forstille sig at det er lidt som line-dancing bare med nyere musik og uden hele country-delen. Alle dansede så det som sangen fortalte en som 'slide to the left', 'jump up' og 'turn around', faktisk virkelig sjovt og anderledes.
Festen sluttede kl. 24 og så tog vi ellers hjem. Claudia og jeg blev derefter oppe til kl. 2. for at snakke om aftenen og ellers bare hygge hvorefter vi gik i seng, efter en oplevelsesfyldt dag!












Nadja

Ingen kommentarer: