fredag den 27. december 2013

Glædelig jul!

Så blev det endelig jul, og hvilken indholdsrig en af slagsen. Min far endte på skadestuen juleaften, og jeg fik de mest fantastiske gaver - hvor flere kan bruges til mit udvekslingsår. Jeg fik både en splinterny kuffert af mine forældre,  og bogen 'The exchange survival kit'. Kufferten er en blanding mellem hard- og softcase, da skallen er hård men dog også bøjelig, letvægts , skulle jeg mene, og  den opfylder kravene til kuffertstørrelse etc. hvis man skal til USA,  så den er bare i vinkel.
   Bogen er allerede blevet læst lidt i, og bare på det jeg har læst, er den helt klart anbefalelsesværdig! Super god til at fortælle en om hvad man skal forvente,  og hvordan man skal agere før, under og efter sit udvekslingsår. Har allerede en selvskreven plads i kufferten. 
Ligenu går tiden også med at få lavet min ansøgning.
   Har taget de krævede kopier af pas etc. men skal til at tage mig sammen til at skrive mit student letter. Syntes bare at det er så svært,  da jeg har svært ved at skabe et glansbillede af mig selv. Det jele bliver bare lidt selvfedt...
Og så skal jeg snart vaccineres både mod Hepatitis B,  Polio og en anden børne vaccine der skal boostes - fantastisk! 
Dog har jeg intet problem med nåle som så mange andre, så det skal nok gå smertefrit ;)

Mange ønsker om en dejlig jul her fra, og et godt nytår (som for mit vedkommende skal tilbringes med nogle skønne veninder)

Nadja
Min fine blå kuffert fra KKDK


Fantastisk bog! 

lørdag den 30. november 2013

Accepteret!!!

Wuhu!  Jeg gjorde det!
I onsdags var jeg til samtale hos MyEducation,  og gæt engang - de accepterede min ansøgning til high school! På en måde regnede jeg lidt med at blive optaget da alle mine venner har fortalt mig: "at hvis ikke dig Nadja,  så ingen". Men samtidig lyder alle andrr udvekslingsstudenter langt mere modne og klar end mig. But I made it!
Interviewet var enlig meget afslappet, og intervieweren var meget venlig og humoristisk,  hvilket fik en til at føle sig godt tilpas.  Inden mødet skulle jeg udfylde nogle papirer for MyEducation,  så de vidste mere om mig, og jeg skulle også medbringe mine seneste karakterer med de andre papirer.  Vi sad inde på et meget lille kontor,  som hun brugte på den skole, men det var ikke så slemt :)
Først gennemgik vi et slide show hun havde printet,  noget hun mest sagde var for forældrene ;) Her fortalte hun alt man havde brug for at vide om opholdet inden da - om værst familie,  religion,  påklædning,  MyEducation's regler (no driving, drinking,  smoking,  drugs nor sex) og high school m.m.m. (med meget mere)
Så blev mine forældre sat ind på lærerværelset efter at de havde fået stillet deres eventuelle spørgsmål,  og så var der kun os to tilbage.  Hun spurgte lidt ind til hvad jeg ville gøre hvis jeg fik hjemve, jeg skulle fortælle tre ting om mig selv etc. Så skulle vi også snakke på engelsk :) Da vi sagde farvel,  sagde hun at jun ikke kunne se hvorfor jeg ikke skulle blive godkendt, hvilket gjorde mig virkelig glad. Jeg fik så den officielle bekræftelse i torsdags, og så skal vi have udfyldt et papir,  hvor jeg erklærer at jeg gerne vil deltage i programmet.  Kan ikke vente med at komme i gang!!

Knus