mandag den 20. januar 2014

Ansøgningspakke og blodprøve

Hey Peeps!
Er kommet i noget bedre humør end mit sidste indlæg,  hvilket jeg håber vil smitte af på dette indlæg,  så det ikke bliver lige så forfærdeligt som det sidste.
D. 15. Januar sendte jeg min ansøgningspakke afsted med mail(dog uden lægeerklæring pga. problemer). Det tog virkelig lang tid at scanne alle papirerne ind med vores scanner, og hvis jeg havde planlagt det noget bedre kunne min mor havde scannet det hele på 5 sek på hendes arbejde. Suk... Men afsted kom det, og i dag fik jeg postet tingene (Har ikke kun e tage mig selv sammen til det før), så håber snart at høre noget fra kontoret.  Det er dejligt at have det ude af verden, dog er lægen på stand by, men lige nu føles det om såååå lang tid at jeg skal stå i Kastrup og sige farvel. Det føles også mærkeligt ikke at kunne sætte en dato på hvornår jeg får familie etc. Vil bare afsted nu!
Jeg har også været hos lægen for at få taget en blodprøve. Da vi ikke kan huske eller finde ud af hvornår jeg havde skoldkopper (MED DATO!), har jeg fået taget en blodprøve for at bevise atistoffer i min krop imod skoldkopper.  Hun startede først med at stikke forkert, så hun måtte stikke mig to gange for at få mit blod. Jeg kiggede på intet tidspunkt da hun tog prøven, da jeg har hørt om flere der er besvimede. Den strategi lykkedes og jeg fik det ikke tilnærmelsesvis dårligt. Det tog så kort tid at det var helt latterligt - hvorfor skulle jeg så være der ude kl. 7:10?? Alt for tidligt til en 3 minutters konsultation. Hihi

Ha' en fantastisk dag
Nadja

onsdag den 15. januar 2014

Frustration!!

Min dag har godt nok været noget ned af bakke, og lige nu er jeg mega irriteret.
Startede ud med at være til læge, hvor jeg fik lavet min Hepatitis B vaccine (1. del) og fået tider til blodprøve, for at bevise at jeg har haft skoldkopper (vi kan ikke huske datoen for, hvornår jeg havde skoldkopper, så derfor skal de have en blodprøve for at jeg har haft det...), DI-Tek-Ki-Pol vaccine og mantoux test. Vaccinen overlevede jeg uden store problemer, da jeg har et meget køligt forhold til vacciner, og det er bare noget der skal overstås. Dog skulle det vise sig, at der kom nogle problemer i skolen med at danne grupper til projektuge - Fantastisk! Vi har endnu ikke fundet ud af noget, men håber virkelig, at det kommer på plads i morgen... Senere på dagen fik jeg mit Student Letter tilbage fra MyEducation, som havde læst det igennem, og her kommer virkelig en kæmpe frustration!... Flere af tingene skulle nemlig rettes, og jeg syntes ellers lige at det var blevet så godt. ARG! føler mig virkelig som et nederlag lige nu. Er også irriteret over at de stede,r hvor jeg fortalte noget negativt omkring migselv fx. at jeg har lidt sort humor og temperament (hihhi) skulle slettes. Har nemlig ikke nogen lyst til at sende et brev afsted, som ikke beskriver hvem jeg er, og jeg føler også, at dette er en del af mig. Jeg ønsker ikke at fremstille et glansbillede af hvem jeg er, da jeg vil have at min kommende familie skal vælge mig ud efter et realistisk billede, og ikke forvente at jeg er perfekt - noget som ingen er. Syntes bare at mit brev pludselig blive så upersonligt og tomt, men måske har jeg bare læst det for mange gange til stadig at kunne lide det - dog sagde nogle af mine venner at det var godt, men håber virkelig at der er nogle i USA der synes det samme, for lige nu, der føler jeg bare, at jeg har skrevet noget værre lort, der ikke er værd at sende afsted.

Undskyld for dette meget irriterede indlæg, men har virkelig bare brug for at fortælle det.

Håber at jeres dag har været bedre
Mange knus
Nadja