onsdag den 4. juni 2014

Min nye familie i Tennessee

Som jeg forklarede i mit seneste indlæg, her, har jeg fået værtsfamilie, og dette indlæg bliver en lille introduktion til dem, så I også kan få at vide hvordan mit ophold i USA bliver på den front. Jeg kommer til at bo i en lille by der hedder Manchester (ikke den i England...). Min amerikanske værtsfamilie består af: Værtsmor Ronda, 47 år, og værtsfar Martin, 52 år, eller også kaldet Marty. Marty har en datter, Monica på 28 fra et andet ægteskab og sammen har Ronda og Marty en søn, Nick på 24 der er pilot og kommer hjem 1 gang om ugen, når han ikke er ude at flyve. 

Så i kan få et billede af hvor Manchester er henne
Hjemme hos min værtsfamilie har de en swimmingpool, så den skal nok blive brugt flittigt med temperaturer på omkring de 30 grader og en luftfugtighed på 80%! - Hvordan skal jeg med mit røde hår og fregner nogensinde overleve der?? ;)
     Udover swimmingpool har de også fisk, en kat, 5 små hunde og så en kæmpe stor hund, som de kalder Bear. Nogle af drengene på vejen sagde på at tidspunkt at de var på jagt efter løven - det var så bare Bear, de var ude efter... 
     Marty er landmand så 10 minutter væk har de også en gård. På denne gård har de virkelig mange dyr - "oreo"køer (pga. deres sorte og hvide farve), lamaer, alpakaer, kaniner, gæs, ænder, høns, geder, perlehøns og en enkel påfugl! Bliver en rigtig farmer-girl. 
     Jeg skal gå på Coffee County Central High School, sammen med omkring 1100 andre mennesker - ved endnu ikke hvilken årgang jeg bliver. Jeg skal tage med de gule skolebusser i skole, så jeg skal være klar til at tage bussen 6:40! - og skolen starter først kl. 8, og huset ligger kun 10 miles væk fra huset, så i bil vil det slet ikke tage så lang tid, men den skal også ud omkring Coffee County Middle School, så det begrunder det hele. Jeg har mulighed for at tage køretimer, så det regner jeg med at tage, og så vil min værtsfar forsøge at få mig ind på soccer-holdet. 


Football-teamets maskot - Go red raiders!!

     Jeg kender endnu ikke den bestemte afrejse dato, men den skulle komme her i starten af juni, så går spændt at venter. De har sagt at de vil booke mig til et fly d. 1. august, hvilket er en fredag. Så jeg vil ankomme fredag, og så er det i gang med skole mandag, da skolen er startet inden jeg ankommer - den starter d. 28. juni. 
     Hvis der er nogle spørgsmål, så hold dig ikke tilbage og smid en kommentar nedenfor. 

Indtil der kommer noget nyt - farvel!

Nadja

     Ps. Held og lykke til jer der skal til eksamener i denne tid. Har selv været oppe i samfundsfag, så nu mangler jeg kun 4 (F/K, engelsk, dansk og fransk)


     PPS. Håber at jer der stadig venter på familie derude slår koldt vand i blodet - den perfekte familie skal nok komme til jer på et tidspunkt bare rolig. Jeg krydser finger for jer alle sammen!