søndag den 6. april 2014

Tuberkulose test og tom snak

En undskyldning har jeg ikke tænkt mig at komme med, men derfor vil jeg da beklage, at jeg ikke fik skrevet kort efter min tuberkulose test... Men sådan er det bare, og det må vi alle leve med - med mindre der findes en tidsmaskine, så ville det være fint!

Til testen - Jeg fik taget en tuberkulose/mantoux test på Næstved sygehus d. 17. marts. Her fik jeg sprøjtet en lille smule væske ind under huden, som skabte en lille bule. Jeg skulle så til tjek d. 20 - tre dage efter. Hvis jeg havde haft tuberkulose ville den lille bule været hævet, men allerede om aftenen da jeg fik indsprøjtningen kunne man ikke se noget, og jeg var næsten helt i tvivl om i hvilken arm jeg enlig havde fået lavet det. Men som der blev sagt, da jeg fik indsprøjtningen - "altid i venstre arm". Jeg nåede da heller ikke mere end lige ind på sygeplejerskens kontor, før jeg fik lov til at gå igen! Så ingen tuberkulose til mig, ja tak.

Nu går tiden jo stille og roligt, og tiden til min afgang imod USA kommer nærmere og nærmere for hver dag. Der er 20 dage til forberedelsesmøde i KBH, og kort efter begynder eksamenerne og så kommer tiden derfra bare til at flyve afsted. Glæder mig så vildt meget! - Eller jeg glæder mig, men ikke fuldt ud, men de skyldes mest af alt at jeg endnu ikke har fået en familie. Suk... Går bare og venter, og hver gang min eller vores fastnettelefon ringer får jeg et kæmpe chok, og jeg bliver bare spændt ved tanken om, hvem der ringer. 

Håber at jeg ikke er den eneste der sidder uden familie - hvilket jeg dog formoder siden vi stadig er et stykke fra sommer, men vi må bare holde hovedet højt! De bedste ting sker, når man mindst venter det! :D

Hyg jer til næste gang
Nadja

P.s. Hvis der sidder en Celine og læser, der har kommenteret mine 'andre udvekslingsstudenter', så kan jeg altså ikke se din kommentar. Hvis du ville linke til din blog i en anden kommentar, så ville det være genialt :D