onsdag den 30. juli 2014

Tæt på!

Afrejsen er meget tæt på nu - i morgen -, og jeg kan ikke helt forstå det. Jeg har sagt farvel til mine bedste venner efter en hyggelig aften sammen med dem for at få sagt ordentligt farvel. Da de skulle hjem var stemningen trykket, men jeg græd ikke. Tror enlig slet ikke, at det var/er gået op for mig, at jeg ikke kommer til at se de dejlige piger i et helt år!! Men det er kun et på gensyn og ikke et farvel, så det bliver bare dejligt at se dem næste år. (Må i alle få et fantastisk år på efterskole og gymnasiet!)

Det er lidt mærkeligt at mange af de ting, jeg har fortaget mig igennem det sidste stykke tid har været for sidste gang, men samtidig skal jeg også over at få nogle 'for første gang's oplevelser, som jeg ikke kan vente på! 
Jeg har nu pakket mine kufferter og printet og scannet alle vigtige papirer - har godt nok været svært at tage sig sammen med, for det hele virker så uvirkeligt, og jeg regner nok på en mærkelig måde med at i morgen bliver endnu en almindelige feriedag... Føler mig klar, men stadig ikke klar, og det er hele tiden en meget dobbelt følelse at sidde med. Tror det hjælper at starte i skole på mandag, hvor man kommer i gang og ikke bare vandrer formålsløst rundt. Jeg skal op på skolen fredag for at lægge skema og nok også se skolen sammen med min værtsfar - som pt. går på krygger efter en fodoperation. 


Min håndbagage
Min indskrevne bagage


Senere i dag kommer noget familie for lige at sige farvel, og så skal vi (mine forældre, brødre og jeg) ud at spise senere så dagen i dag skal nok blive god. 

Sommerfuglene er så småt ved at melde sig, og jeg har svært ved at få ind i hovedet at jeg skal møde min værtsfamilie 
Næste gang jeg skriver, er jeg nok i USA!

Nadja!  

lørdag den 5. juli 2014

Afrejseinfo!

Det hele rykker sig nærmere og nærmere, og jeg føler, at jeg har alt for lidt tid tilbage her i lille Danmark inden jeg drager mod Tennessee. Jeg har afsluttet folkeskolen med udmærkede karakterer (og fået taget den sidste Heb B vaccine) og nu forsøger jeg bare at tjene de sidste penge, jeg kan, indtil jeg skal til USA. Derfor går uge 27,28 og 29 med at få arbejdet alt det jeg kan, da jeg selv skal betale mine udgifter jeg har under mit år i USA. Så alle hverdage bliver brugt på at arbejde, og flere af dagene arbejder jeg 2 steder sammen dag (Nogen ha' ondt af mig... ) Bagefter så står den på lidt ferie med familien og så afgår flyet. Jeg skal flyve torsdag d. 31. juli kl. 12:20 fra Kastrup lufthavn - jeg behøver næsten ikke at tænke på at stå virkelig tidligt op (bor med 1t 15min fra KBH...), så det er dejligt :D Flyet afgår fra Kastrup hvor det vil flyve til New York, videre til Atlanta og så til slut skal jeg til Nashville (en time i bil fra Manchester). Efter min første flyveplan skulle jeg have landet i Birmingham, Alabama, men efter at jeg havde skrevet til MyEducation, da både jeg og min værtsfamilie undrede os over det, så MyEducation at de havde lavet en fejl og fik den rettet. Så nu lander jeg i Nashville kl. 23:13 lokal tid - kl. 6:23 dansk tid. Elsker allerede det begreb der hedder tidsforskel...




Og til de andre der går og er nervøse - I er ikke alene!

Så venter lige ambassaden onsdag d. 9, og så er jeg ved at være klar til at skulle afsted. Eller kun næsten - der skal jo også pakkes og købes gaver til værtsfamilien, hvilket jeg slet ikke har gjort endnu. Men satser på at få gjort det onsdag når jeg kommer til 'storbyen' ;)

26 dage til jeg drager til lufthavnen for at lande i Nashville!

Nadja :D