mandag den 20. januar 2014

Ansøgningspakke og blodprøve

Hey Peeps!
Er kommet i noget bedre humør end mit sidste indlæg,  hvilket jeg håber vil smitte af på dette indlæg,  så det ikke bliver lige så forfærdeligt som det sidste.
D. 15. Januar sendte jeg min ansøgningspakke afsted med mail(dog uden lægeerklæring pga. problemer). Det tog virkelig lang tid at scanne alle papirerne ind med vores scanner, og hvis jeg havde planlagt det noget bedre kunne min mor havde scannet det hele på 5 sek på hendes arbejde. Suk... Men afsted kom det, og i dag fik jeg postet tingene (Har ikke kun e tage mig selv sammen til det før), så håber snart at høre noget fra kontoret.  Det er dejligt at have det ude af verden, dog er lægen på stand by, men lige nu føles det om såååå lang tid at jeg skal stå i Kastrup og sige farvel. Det føles også mærkeligt ikke at kunne sætte en dato på hvornår jeg får familie etc. Vil bare afsted nu!
Jeg har også været hos lægen for at få taget en blodprøve. Da vi ikke kan huske eller finde ud af hvornår jeg havde skoldkopper (MED DATO!), har jeg fået taget en blodprøve for at bevise atistoffer i min krop imod skoldkopper.  Hun startede først med at stikke forkert, så hun måtte stikke mig to gange for at få mit blod. Jeg kiggede på intet tidspunkt da hun tog prøven, da jeg har hørt om flere der er besvimede. Den strategi lykkedes og jeg fik det ikke tilnærmelsesvis dårligt. Det tog så kort tid at det var helt latterligt - hvorfor skulle jeg så være der ude kl. 7:10?? Alt for tidligt til en 3 minutters konsultation. Hihi

Ha' en fantastisk dag
Nadja

Ingen kommentarer: