torsdag den 7. august 2014

Første skoledag

Så er min første skoledag her i USA overstået, og jeg overlevede imod al forventning! Det er dejligt at være startet i skole, så man ikke bare trisser rundt derhjemme men rent faktisk laver noget - for mig er det i hvert fald det mest komfortable. Dog er skole skole, og det er ikke blevet mere sjovt at gå i skole, ved at det er i USA - men det er heller ikke blevet mere kedeligt! Man skifter lokale imellem alle lektionerne som vi har 7 af hver dag + home room (det er en slags lektietid/studietid). Imellem hver af dem har vi 5 minutter til at gå fra hver klasse, og det skal siges - det er ikke nemt! Jeg skal konstant gå fra den ene ende af skolen til den anden, hvilket er ret frustrerende og stressende da man hele tiden skal skynde sig til den næste time med et stort menneskemylder foran sig da alle de andre også skal gå til nye lokaler. 
      Derfor er gangene overfyldte og folk spurter ud af klassen lige så snart klokken ringer. Ikke hvor i Danmark man tager det hele mere stille og roligt. Først fik jeg mit skema med alle mine timer, som jeg havde valgt om fredagen, hvor jeg blev skrevet ind, og så blev jeg fulgt rundt på skolen af en af de elever, der arbejder der nogle gange pga. de har så mange point, at de ikke behøver flere (tror jeg det er…). Det var meget dejligt men resten af dagen gik jeg med mit kort tæt klistret til mit ansigt. Rigtig mange var søde og spurgte om de kunne hjælpe mig - alle her virker bare så hjælpsomme hele tiden, hvilket er virkelig dejligt! 
      Jeg har lært nogle at kende men heller ikke mere end det, men indtil videre er det fint med mig - det skal nok komme før eller siden! Har ikke fået noget seriøst for hjemme endnu men det skal nok komme… Claudia, min italienske værtssøster (hun ankom mandag aften), startede i skole i dag og jeg fik lov til at gå rundt på skolen sammen med hende (den samme tur som jeg havde været på om mandagen), hvilket var meget rart for mig men i hæjeste grad også for hende tror jeg. Det er super dejligt at hun også er startet, og vi har frokost sammen (der er tre forskellige) og world history så det er meget dejligt. Nu kan den dag krydses af listen, og lige nu forsøger jeg bare at falde til, men det er endnu ikke blevet 'hverdag', hvor alting bare kører derud af og alt er normalt og som det plejer - tror der vil gå en måned eller to inden det sker ;) 

Skolens 'tegn' - Coffee County Central High School (CCCHS)

Ikke et billede jeg har taget, men noget der er på google (men sådan ser min skole altså ud. Eller noget af den...)
Alt for nu - håber alt er som det skal være derhjemme 
Knus

Nadja 

Ingen kommentarer: