tirsdag den 2. september 2014

Are you ready for some football !?!

     ... En sætning der den forgangne uge har kørt rundt i mit hoved, da vi fredag havde vores første hjemmekamp! Ugen forinden spillede holdet deres første kamp denne sæson og advarselsklokken inden timen starter, der spiller et minut inden timestart, var ændret fra den normale melodi til "Are you ready for some football!". Så nu er dét det eneste vi siger hver gang der er football. Men lad os spole lidt tilbage - for onsdag endte vi nemlig med at få tidligt fri fra skole pga. der var et vandudslip ude ved byens indskoling og mellemtrin (Elimentary school and middle school) så alle i hele vores county (Coffee county - kommune) fik fri kl. 12 - Wuhu!! Torsdag havde mellemtrinnet og indskolingen fri fra skole, fordi de endnu ikke havde noget vand, men da der var vand på high schoolen (Hvilket der enlig også havde været dagen inden, men det er bare sådan det gør - enten så lukker de ingen eller alle skoler). Da vi bor tæt på mellemtrinnet og indskolingen havde vi meget lidt vand i vores hus, da det også var vores vandforsyning, der var påvirket. Så der var meget lidt tryk på vandet - men vi fik det tilbage torsdag eftermiddag, så vi kunne tage et ordentligt bad - intet livstruende ;)

     Fredag havde vi ikke rigtig noget ordinær skole da vi havde en 'red raider renaissance ceremony', hvor alle de dygtige elever der i det forgangne semester kun havde fået A's eller B's, ingen tardies, missede skoledage m.m. får et kort (længere forklaring...). Det sikrer én nogle fordele og det tog såååå lang tid, da der var mere end én der havde fået et kort ;) Herefter gik vi til vores homeroom (studie gruppe hvis man kan kalde dét det), hvor vi også havde været inden ceremonien. Efter at have ventet en time i vores homeroom startede vores pep rally! Til de der ikke ved hvad et pep rally er, så er det alt det man ser på TV - cheerledere, bandet, football teamet m.m - en opvarmning til aftenens kamp for at få hele skolen til at støtte holdet. Bandet kom spillende igennem gangene og folk fulgte trop efter dem ind i gymnastiksalen, hvor sophmores (10th grade) og seniors (12th grade) delte tribune og juniors (Mig - 11th grade) havde deres egen. Flere var troppet op, inkl migselv, i årgangsfarverne så sophmores var opfordret til at have en hvid trøje på, juniors rød og seniors sort, hvilket så rigtig sejt ud med folk i ens Red Raider trøjer. Så var det ellers tid til opvisning og introduktion af cheerlederne og danseholdet, fodboldholdet måtte jo heller ikke glemmes og herefter var der nogle lege, for dem der havde tilmeldt sig fra hver årgang og en masse pep om hvordan vi ville smadre Rhea county om aftenen (Hvilket indebar en masse forskellige 'sange'). Så fedt! Herefter gik vi til 5. lektion som var den eneste time vi havde den dag, og pga. jeg har idræt i den time, lavede vi ingenting - vi måtte ikke engang tage bolde eller noget ud for bare at spille for sjov. Vores skoledag endte kl. 12:50 efter frokost -  så vi kunne starte weekenden tidligt.
Fredag morgen foran vores hus imens vi venter på bussen - kl. 6:50 og allerede varmt nok til at stå i t-shirt udenfor

     Om eftermiddagen kom Nick (værtsbror) forbi, og vi fik pizza inden Claudia, min værtsfar og jeg kørte imod skolens football stadium! Aftenen inden havde jeg set en fodbold kamp med Martin, Tennessee Titans spillede imod Minnesota Vikings, hvor han havde forsøgt at forklare mig reglerne meget kort, så jeg var ikke helt blank, da spillet begyndte, men meget af tiden gik med at få forklaret reglerne da Claudia ikke kendte spillet, men tror jeg er ved at have styr på reglerne nu ;) I pausen kom hver skole's band på græsset og spillede, der var grillpølser og meget andet at spise til dem der ville og vores tribune var fyldt med røde trøjer, da vores skolefarver er rød og sort. Det var ikke kun folk fra skolen der var til kampen men mange familier fra byen, der var taget ud for at se kampen, hvilket jeg synes er så fedt - der var alt lige fra helt små børn til ældre mennesker der hade medbragt deres egne sæder til de ubehagelige bænke. Vi endte med at tabe 6-42 til Rhea county, men humøret var stadig højt, da vi kørte hjemad fra en veloverstået fodboldkamp! Kan ikke sige hvor meget football betyder for dem, det er helt vildt, så det var så fantastisk at få denne bid af amerikansk kultur! Skal helt klart gøres igen!


På vej ind til fodboldkampen - kick off kl. 19

Et udsnit af parkerkingspladsen

Kø til billetboden for at komme ind. Pris - $3



Halvleg


Efter en veloverstået fredag!

Ingen kommentarer: