søndag den 21. september 2014

Coffee County Fair

Hej skønne mennesker! Alt går super godt herovre og er faldet rigtig godt til - kan ikke helt fatte at jeg om lidt har været her i 2 måneder!?! Det hele går så super stærkt. Denne uge har været en anderledes en af slagsen, da jeg havde mit første cross country meet ( skal nok lave et separat indlæg om det) tirsdag d. 16 og torsdag og fredag var ikke almindelige skoledage. 

Torsdag d. 18 stod den på en ASVAB test - dette er en militær test, som er obligatorisk at tage for alle juniors. Den bliver brugt af militæret til at rekruttere nye medlemmer og personer med rigtig gode resultater kan blive ringet op af militæret. Dog bliver den også brugt som en guide for at se indenfor hvilket område man er stærkest, når det kommer til matematik (2 forskellige slags), videnskab, mekanik, biler og virksomheder, ordkendskab, elektronik og læsning. Jeg synes selv at den var svær på nogle områder, da der var en sprogbarriere at komme igennem, så f.eks. i ordkendskab var der mange, jeg bare gættede svaret på - mere eller mindre kvalificeret. Biler og virksomheds-delen var også en svær én, og den skulle nok omdøbes efter min mening, da der kun var ét spørgsmål omkring virksomheder ud af 25 - resten var om biler! Her var jeg mere eller mindre på dybt vand, og jeg havde ikke engang noget nær et godt svar på  nogle af spørgsmålene. Dog kan jeg nok glæde min far, ved at sige at elektronik delen gik rigtig godt, føler jeg, da det meste af det handlede om elektricitet - volt, ohm, ampere, kredsløb og den slags sjove ting ;)  
Pga. vi havde test og sophomores havde en anden test var, vi først færdige kl. 12:30 med testene, og pga. der var forældre-lærer konferencer om aftenen, fik vi fri kl. 13:50, så vi havde kun 5. periode, hvilket for mig er idræt, hvor vi ikke lavede noget (Men vi skal spille lacrosse i næste uge, hvilket jeg glæder mig til!)

Fredag d. 19 var det så fair day hvilket betød at vi havde fri fra skole! Dagen startede ud med cross country træning fra 8:30 - 10, og herefter var det hurtigt hjem for at tage et bad, samle sig selv og så var Claudia, Martin og jeg ude af døren. En 'fair' kan bedst sammenlignes med Roskilde dyrskue bare i en mindre version - næsten hver country har deres egen fair, men der er dog også en større state fair. Der var dyr, madboder, skønhedskonkurrencer for både mennesker og dyr, muldyr-træk, boder med spil og forlystelser. Det var muligt at betale for et stempel, der gav adgang for alle forlystelser fra 10 - 17 for $15, så det tog Claudia og jeg selvfølgelig fordel af, og så gik vi ellers løs med at prøve en masse forlystelser (Claudia ende med at blive en smule syg). Mødtes også med nogle af mine venner og prøvede nogle forlystelser med dem. "Uden mad og drikke duer helten ikke" så selvfølgelig skulle vi også have noget mad indebords. Menuen stod på hamburger og noget vand i varmen. Jeg elsker deres hamburgerene herovre - glem alt om grovboller, et bjerg af salat m.m. Nej, herovre består det af en helt hvid bolle, pickles (hvilke jeg elsker!), tomat, noget salat, en bøf, ketchup og sennep. De er så dejlig snasked og simple - hhhmmm.  Madstederne var sat op af grupper og flere om stederne tilhørte kirker i området, hvilket var lidt specielt men amerikansk. Man kunne få en masse ting at spise på fairen - lige fra candyfloss, friturestegte oreos (som jeg desværre ikke fik smagt), funnel cake, karameliserede/kandiserede æbler, pop corn og en masse andet friturestegt mad. Da klokken passerede 17 gik turen så hjemad. Vi blev enige om at tage ud for at spise aftensmad, så vi tog hen på den lokale mexicanske restaurant som hedder 'Los 3 amigos', selvom mange bare kalder den 'Los three'. Det er Ronda's (vmor) yndlings restaurant, hvilket jeg godt kan følge hende i - de serverer virkelig god mad der! Og pga. deres portion størrelser er så store, så deler Claudia og jeg én ret når vi spiser der og så får man i øvrigt gratis nachos og salsa, så man skal nok blive mæt (gratis refills er en selvfølge). Da den ligger meget tæt på 'the fair', var der en masse mennesker. Alt i alt var den en fantastisk god dag, og føler virkelig at jeg er ovenud heldig at opleve alt det jeg oplever herovre!






Claudia der forsøger at vinde en minion - dog blev det kun til en lille, firbenet rumhund




Ingen kommentarer: