tirsdag den 10. marts 2015

Mit (amerikanske) værelse

Tænkte at det snart var på tide til at vise lidt billeder fra mit værelse her i Staterne! Da jeg først kom, føltes det ikke som mit værelse, men efter at have fyldt det op med forskellige ting, så føles det bestemt som mit værelse nu. Det føles hjemligt og hyggeligt. Jeg valgte også at tage lidt billeder af vores badeværelse, som Claudia og jeg deler. Vores værelser ligger lige ved siden af hinanden  og badeværelset, så vi har lidt vores egen lille del af huset...
Det værelse man kan se for enden er mit værelse og ind til højre er vores badeværelse - taget fra køkkenet
Lige når man kommer ind
USA møder DK



Ceiling fan skal der selvfølgelig være!






Min værtsmor samler på dukker, så hun har et masse barbiedukker oppe på 1. salen 




En lille bitte smule sne fra den dag - forsvandt dog hurtigt



Her sover vi ikke med dyner men tæpper, så mit tæppe er nedenunder dette cover, men for ikke at fryse, sover jeg også med mit cover på - tager dog de store puder væk, når jeg skal sove. 


På den modsatte væg af min seng (foran min seng) har jeg et dejligt stort skab med lys i hvor jeg har mine jakker, få kjoler m.m. Der er også nogle hylder hvor jeg har forskellige ting på - dog ikke den hylde der kan ses i billedet, det er ikke mine ting. Flere af tingene i skabet er faktisk slet ikke mit ;) 

Man kan lige ane de hylder jeg snakkede om - det tøj der er på billeder er ikke mit...

På indersiden af min klædeskabsdør har jeg en opslagstavle med alle de kort, tegninger m.m. jeg har fået tilsendt - I er alle så søde og det varmer meget!!!



Vores lille badeværelse - men det er stort nok for os to



Føler mig så voksen ved at bruge mundskyl, haha!!

Ingen kommentarer: