søndag den 8. februar 2015

Den dag det var min fødselsdag

D. 8. januar var det så min 17. års fødselsdag! Jeg kan kun sige at jeg havde en fantastisk fødselsdag, men pga. jeg er alt for sløv til at skrive om min fødseldag to gange, så i får bare lige den 'gode historie' som jeg sendte ind til min organisation , MyEducation. Jeg vandt med min historie som 'månedens gode historie' sammen med to andre fra USA, så jeg fik tilsendt en lille pakke med lidt dansk slik. Så her we go, har været, igen, alt for sløv til at redigere noget som helst: 


Hej MyEducation! 

Wow, tiden går alt for hurtigt! Jeg kan slet ikke fatte, at jeg er over halvvejs igennem mit år nu - jeg føler mig slet ikke klar til at ende mit år herovre. Heldigvis ender det først om et halvt år, så jeg er jo ikke på vej hjem, jeg kan stadig nå så mange ting! Jeg føler at det hele er først lige er begyndt for mig, og jeg har stadig en masse ting på min 'bucket list' som jeg vil nå, så lad os krydse fingre for at jeg når det hele.
     Min gode historie må være fra min fødselsdag, som jeg havde d. 8. januar. Dagen forinden var vores svømmetræning blevet aflyst pga. det var koldt udenfor, og de havde annonceret på TV at min skole ville åbne 2 timer senere pga. at det var så koldt uden for, at det ville være for koldt for børnene at vente på bussen udenfor. Det skal dog siges at jeg bor i Tennessee, en sydstat, så de er ikke så gode med sne og kulde, så er der bare det mindste snefnug eller er det koldt, lukker skolerne - hvilket også var situationen den dag... Det resulterede derfor i, at vi kunne sove to timer ekstra, men i stedet stod jeg tidligt op for at hygge med min familie. Min italienske søster var ikke stået op (jeg har en dobbelt placering), men min værtsfar var oppe. 
     Senere stod min søster op, og de begyndte begge at synge fødselsdagssang for mig, og jeg fik nogle gaver af min søster. Vi brugte også tid sammen med vores gedekid som vi havde i vores køkken. Vi har nemlig de seneste par dage fået en masse gedekid, så for at de ikke skylle fryse ihjel, havde vi taget dem hjem, hvilket medførte 5 små gedekid rendende rundt i huset. Dog skulle vi jo stadig i skole, så vi blev kørt i skole af vores værtsfar, og han hentede os igen kl. 15. Dog skal det siges, at vi normalt tager bussen, så det var lidt luksus at blive kørt i skole. Igennem dagen sagde folk tillykke til mig, hvilket gjorde mig virkelig glad. Kl. 4. skulle jeg være på skolen igen. Jeg er på min skole's svømmehold og samme aften havde vi en konkurrence, så vi skulle mødes og tage bussen fra skolen. Bussen i sig selv er ikke særlig fed, men vores konkurrencer udenbys er altid super sjove, og vi har det altid så sjovt sammen.
     Det var ikke alle der vidste at det var min fødselsdag, så jeg oplevede, at folk råbte fra den anden side af poolen tillykke med fødselsdagen til mig - hvordan kan man blive alt andet end glad? Efter en hektisk aften og et smut forbi Wendys for at spise, gik turen hjem imod Manchester. Vi kom tilbage på skolen kl. 10, hvor min værtsfar. Jeg regnede med, at Claudia og min værtsmor var gået i seng når jeg ville være hjemme, men da jeg kom in fra vores garage havde de pyntet op med diverse ting og sat en kage frem med lys i - der var ikke et øje tørt!
     Da jeg kom ind råbte de 'surprise' og vi holdt en mini-fødselsdag med kage og gaver. Min familie hjemme i Danmark havde til jul sendt mig en pakke med fødselsdagsgaver i, så jeg kunne også åbne mine gaver fra Danmark den dag, hvor jeg blandt andet fik en lille rød hoptimist og et Dannebrogsflag. Jeg havde et par flag fremme den dag, men i USA (og Italien) er flag ikke noget der er associeret med fødselsdag, så de syntes at det var lidt mærkeligt. Festen måtte dog opløses ret hurtigt, da vi jo skulle op igen næste morgen og i skole til normal tid, men først skulle jeg lige i bad, så kl. blev 23:30 før jeg kunne gå i seng. Alt i alt havde jeg en fantastisk 17- års fødselsdag, som jeg nok sent vil glemme. Jeg er så dybt taknemmelig for min nye familie i USA, der har taget min søster og jeg ind i deres lille familie. Vi får hele tiden nye oplevelser hvad enten det er at have gedekid rendende rundt i huaet, sælge en kalv, arbejde på diverse biler eller hænge ud på 'the junkyeard'. 

Vil lige sige tak til min søde familie hjemme i DK for at sende en fødselsdagsgave til mig - i er de bedste, tak! :) 







Tilføj billedtekst

Gave fra min værtsfamilie




Ingen kommentarer: